°

Çocuklar Hera ve İglo’yu çok sevdi

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında şenlik alanında hem miniklere hem de gençlere unutulmaz anlar yaşattı.


GENÇLİK ATEŞİNDE GÖREV BAŞINDA

Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında şenlik alanında hem miniklere hem de gençlere unutulmaz anlar yaşattı. Kutlamalarda, arama kurtarma görevlerinde yer alan K9 köpekleri Hera ve İglo, çocuklarla bir araya getirilerek yoğun ilgi gördü. İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, ayrıca Denek Dağı’nda yakılan “Gençlik Ateşi” etkinliğinde de görev başındaydı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜLER

Yangın söndürme ekibi, ateşin güvenli bir şekilde yakılmasını sağlarken gerekli tüm önlemleri de aldı. Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Gençlerimizin yanında olmaktan ve bu anlamlı günde katkı sunmaktan gurur duyduk,” ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Millet Bahçesi’nde pota heyecanı

İlginizi Çekebilir

Başkan Önal, emekli öğretmenlerle buluştu

İlginizi Çekebilir

Kırıkkalegücü’nün Konuğu 52 Orduspor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44149

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171